Tapetsering

Låt oss sköta din tapetsering

Dags att tapetsera vardagsrummet i Tyresö? Vi är företaget för dig. Vi inte bara som målare, vi behärskar även tapetsering.

Det viktiga vid tapetsering är grundarbetet. För att få ett bra resultat så måste man lägga ner mycket tid på att se till att väggen/väggarna verkligen är släta, torra och väl förankrade. Det är där många misslyckas och det är därför som du bör överväga att anlita oss för din tapetsering. Vi har vana av att arbeta med enklare Easy-Up-tapeter likväl som vid lite svårare, mer exakt mönsterpassning; exempelvis vid en större fototapet. Vidare så har vi kunskapen att sätta upp den där vackra vintagetapeten från 50-talet  du köpt på loppis och vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta fondväggen du alltid drömt om.

Vi har vanan, kunskapen och rutinen för att bistå dig vid din tapetsering och hjälpa dig att förvandla din bostad till hemmet du alltid drömt om.

Osäker på tapet, osäker på mönster och allmänt villrådig? Vi har tillgång till i stort sett alla märken och tapeter av alla tänkbara kvaliteter och vi hjälper dig gärna med råd kring hur du ska tänka. Har du redan hittat en tapet som du gillar så kan du naturligtvis anlita oss enbart för själva tapetseringen.

Vi genomför renoveringar

Har du en gammal lägenhet, villa, kontors- eller industrifastighet som behöver snyggas till? Vill kan genomföra en varsam och professionell renovering från början till slut.

Tapetsering

Snygga tapeter som uttrycker din stil - perfekt monterade av oss