Måleri

Mer om måleri

Med vår långa erfarenhet så har vi skaffat oss kunskapen och rutinen för att hjälpa våra kunder inom alla tänkbara områden och oavsett vilket du behöver hjälp med så ska du vara på det säkra med att vi levererar ett högkvalitativt jobb. 

Penslar och roller

Utomhus

Viktigt att tänka på gällande en utomhusmålning är följande: valet av färg sker alltid efter kvalitet och inte efter pris. Visst, det kan vara frestande att vända sig till de billigare alternativen på marknaden, men man får väldigt sällan någon valuta för pengarna sett över en längre tid. Vi använder enbart de bästa färgerna och märkena då vi vet att dessa produkter borgar för kvalitet och som står emot tidens tand.

Har du problem med att hitta rätt nyans på din villa i Tyresö eller hittar du inte rätt färg i förhållande till grannarnas hus? Inga problem. Vi bistår gärna med goda råd och vi ser framemot att ha en öppen dialog tillsammans med dig där vi gemensamt hittar den bästa lösningen. Vi är en målare som låter våra kunder vara delaktiga i projektet och vi ser till alla aspekter kring din utomhusmålning. Vi står för kvalitet och för den nödvändiga kunskapen som krävs för ditt utomhusmåleri.

Inomhus

Trenden i Stockholm har länge varit att väggar ska vara vita till färgen. Något som nu börjat ändras och vi ser att fler och fler personer vågar ta ut svängarna lite extra. Både gällande val av färgnyans och i hur man kombinerar dessa.

Roligt – men det kräver ett vaket öga. Att måla två stycken anslutande väggar i olika färgnyanser kräver att man vet hur dessa färger fungerar ihop. Att måla en vägg tvådelat – exempelvis mörkt nertill och ljusare upptill – kräver god vana av hur man målar samt vilka nyanser som verkligen passar.

Vågar du haka på trenden om att måla taket i samma färg som väggarna, vågar du leka lite med takhöjden eller har du någon annan vision – exempelvis måla listerna i samma färg? Vi älskar utmaningar och vi hjälper dig gärna att hitta rätt!

Vi är mer än gärna ditt bollplank och den du kan ventilera önskemål, val av nyans och glans tillsammans med.

Golv

Att måla ett golv har potentialen att lyfta upplevelsen av ett helt rum – men det kan tyvärr också sänka densamma om man gör fel. Vi kan vara med dig under hela resan och vi kan bidra med vår expertis då beslutet ska tas. Vi arbetar enbart med slitstarka produkter och vi garanterar ett hållbart resultat.

Rutinerade målare med kunden i centrum.