Målare Tyresö

Företag med kvalitetsgaranti

Om oss

målare

ETT ERFARET MÅLERIFÖRETAG

För oss så handlar det om att alltid se till kundens bästa. Vi levererar alltid högklassiga jobb och vi ser alltid till att samtliga inblandade parter är nöjda då projektet avslutas.

Oavsett storlek på uppdraget så behandlas det med samma noggrannhet och med samma precision. Ett mindre jobb på Tyresö behandlas med exakt samma respekt och höga kvalitet som ett större projekt i en annan del av Stockholm gör. Det är också hemligheten till varför vi har 30 år på nacken som målare i Stockholm.

Många goda referenser

Vi har goda referenser och vi kan visa upp ett digert urval av referensbilder som du kan ta del av för att se hur vi jobbar samt kanske hitta lite nödvändig inspiration kring hur vi kan hjälpa dig. Vi jobbar enbart med miljövänliga produkter och vi håller oss uteslutande med färg och produkter från de stora märkena då vi vet att dessa ger bäst resultat på längre sikt.

Naturligtvis så kan du anlita oss som målare  och använda dig av ditt rot-avdrag där 30% av den totala arbetskostnaden dras av på din deklaration – detta med ett tak om 50.000 kronor årligen och per person.

Vi ser framemot att höra från dig och komma överens om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt måleri. 

Vi är medlemmar i Måleriföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. 

 

Rutinerade målare med kunden i centrum.